Contact

bulthaup b concept
Leuvensesteenweg 323
1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem)

 

Openingstijden

bulthaup Woluwe heet U welkom van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u en op afspraak.

The concept house

The concept house

Het idee achter dat concepthuis is dat we in samenwerking met partnermerken(Keller minimal windows/Ceyssens group, Intérieur Soie, Niko, Degré 12, Miele en Bang & Olufsen) een lokaal interieurproject aanbieden.

Een echte woonbeleving dus op basis van verschillende merken.

De producten van de partners werden subtiel geïntegreerd in de keukens zodat een gevoel van harmonie en een knappe designlook ontstond.

Degré 12 is een expert in het ontwerpen van exclusieve wijnkelders en -kasten die design, techniek en knowhow combineren.

Intérieur Soie geeft advies en creëert sfeer om de ramen aan te kleden en de inrichting van elk interieur te verfraaien.

De firma Keller, geassocieerd met de group Ceyssens, toont haar technisch meesterschap op het gebied van deuren en ramen met minimalistische schuifwanden.

Het bedrijf Miele (huishoudelijke toestellen) is verbonden aan ons project; techniek, gebruikscomfort, design en service zijn de sleutelwoorden van het merk, dat we niet meer hoeven presenteren.

TelePrince Bang & Olufsen. Makers van herinneringen: design, geluid en traditie. B&O ontwerpt producten die een iconisch, klassiek en tijdloos design belichamen, gemaakt met vakmanschap en innovatieve technologieën.

Last but not least, het Belgische merk Niko. Het bedrijf biedt geavanceerde oplossingen en ontwikkelt innovatieve concepten, waaronder schakelaars en licht- en bewegingssensoren.