Taycan Tasting is het nieuwe restaurant dat het hele jaar door Chefs verwelkomt met een vier handen menu.

Dit nieuwe culinaire concept in de showroom van bulthaup woluwe, nodigt fijnproevers uit van 1 april tot en met 30 juni 2019 om te genieten van een 4-gangen menu bedacht door Isabelle Arpin en Nicolas Decloedt.

Om de 3 weken zullen deze 2 gastronomen een nieuw menu aan 49 € (exclusief dranken) uitwerken, elk in een resoluut andere maar toch complementaire stijl, die vervolgens wordt bereid door Guillaume Van Eeckhoudt en zijn team.


De Chefs

Isabelle Arpin is de favoriete lady Chef van de Brusselaars !

Aan het fornuis van haar open keuken op de Louizalaan 362, bedenkt Isabelle Arpin elegante en verfijnde gerechten, bereid met eenvoudige en verse seizoensproducten. In de uitwerking van haar recepten vertrouwt de sprankelende en spontane Kokkin op haar instinct. Het resultaat : kleurrijke borden barstensvol smaak, de perfecte weerspiegeling van haar persoonlijkheid !

Nicolas Decloedt is Kok van het restaurant Humus x Hortense in de Flageywijk in Brussel.

Nicolas Decloedt is een heuse culinaire artiest. Hij draagt onze planeet en warm hart toe en streeft naar een duurzame manier van leven. Hij maakt er dan ook een erezaak van te werken met verse, biologische streekproducten van het seizoen. Hij gebruikt hoofdzakelijk plantaardige ingrediënten in zijn gerechten.


WITTE ASPERGE – ASPERGE BLANCHE
Raap - spinazie - emulsie van gerookte eidooier
Navet - épinards - émulsion de jaune d'œuf fumé
Nicolas DECLOEDT

RUNDSTARTAAR – TARTARE DE BOEUF
Morieljes – Tierenteyn mosterd – zuurdesembrood
Morilles – moutarde Tierenteyn – pain au levain
Isabelle ARPIN

GEGLACEERDE WORTEL – CAROTTES LAQUEES
Condiment van paksoi - belgische groene linzen - jus van gereduceerd melkwei
Condiment paksoy - lentilles vertes belges - jus de petit lait réduit
Nicolas DECLOEDT

CHOCOLADE KARDEMOM- CHOCOLAT CARDAMOME
Pindanoten - gekarameliseerde pecan - cashew - nougatijs - gezouten boter karamelsaus
Chocolat – cardamome – cacahuètes - pécan caramélisées - cajou - glace nougat - caramel beurre salé
Isabelle ARPIN


Booking

Openingstijden

Taycan Tasting
Open van maandag tot zaterdag van 12u tot 15u.
Feestdagen inbegrepen

Meer info : taycan-tasting.com

Voor uw evenementen, klik hier.