bulthaup way of life

L'"Art de vivre" volgens bulthaup woluwe : ontdekken, bedenken, delen en proeven.

Sinds 7 jaar mengt deze concept store showroom, restauratie en events in een omgeving waarin design en liefde voor de keuken de sleutelwoorden zijn.

Een bezoek aan de showroom van bulthaup woluwe brengen is voor fijnproevers en liefhebbers van mooi keukenmeubilair een uitgelezen kans om een culinair avontuur te beleven.
bulthaup tekent, ontwerpt en combineert smaakvol keukenmeubels waarin je met volle teugen kan genieten.

Oprichter is Bernard Hofmans die in 2006 begon in Gosselies (gosselies.bulthaup.be) met het succesvolle bulthaup resto-concept en in 2013 een tweede filiaal opende in St-Stevens-Woluwe.


Projecten voor particulieren

Living space

Bernard Hofmans en zijn team interieurarchitecten, Jean-Christophe en Marie-Caroline, stellen u minimalistische keukens in hoogwaardige materialen tentoon.

Vertrouw op de ervaring van bulthaup woluwe voor het creëren en bedenken van uw keuken, en om de juiste balans te vinden tussen materialen en elementen.
Zij brengen u een nieuwe visie op de schikking van uw volumes, en stellen u keukenopstellingen voor, die uw manier van leven en circulatie beantwoorden.

Uw verwachtingen, uw behoeften, maar ook uw technische beperkingen worden tot in het kleinste detail bestudeerd om u een multifunctionele, gepersonaliseerde- al onze keukens zijn op maat - en gezellige keuken aan te bieden.


Residentiële projecten

bulthaup woluwe als projectpartner

Als één van de onomzeilbare partners in de privé-sector, heeft bulthaup met succes zijn intrede gemaakt in de projectmarkt, een sterk groeiend segment in de residentiële vastgoedmarkt.
Na bijna 15 jaar is bulthaup woluwe uitgegroeid als toppartner voor residentiële projecten in België.

Het project team

bulthaup woluwe biedt kwaliteit op maat en zonder toegeving.

De architecten van bulthaup woluwe staan ten dienste van de klant om hun droom waar te maken : elke bulthaup keuken is gecreeërd door onze interieur-architecten, van wie de rode draad is kwaliteit, design en ergonomie voor een gezellig samenzijn.

Partners

Ontdek de klanten die ons vertrouwen voor de ontwikkeling van hun projecten : Immobel, BPI, DIFF, Dare2build, Urbinvest, ...