Meetings & Events

Versterk uw meeting of event met onze passie voor lekker eten & drinken

Naast de showroom is er een flexibele ruimte van 850 m², verspreid over 2 verdiepingen. Die ruimte kan u volledig afstemmen op uw vergadering, seminarie of conferentie. Een unieke locatie voor uw privé- en bedrijfsevenementen.

Tijdens of na het evenement kunt u genieten van een maaltijd of walking dinner met verfijnde gerechten die bereid worden in een open keuken.

Kies uw formule

  • Business meeting
  • Business seminar
  • Conferentie
  • Workshop
  • Teambuilding
  • Private event
  • Cocktail
  • Afterwork

Referenties

ING, Private Insurer, Service Plan, Besix, Johnson & Johnson, Bridgestone, Novartis, Aprico Consultants L’Oréal,…

Mogelijkheden

Makkelijk bereikbaar

De vergaderzaal in Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem) ligt vlak bij de E40 (afrit 21 – Sterrebeek) en de Brusselse Ring (Afrit 3 – Zaventem-Henneaulaan),
op 5 minuten rijden van Brussels Airport en het hoofdkwartier van de NAVO. Er is een ruime gratis parking voor het gebouw.

Aanvraag

Contacteer ons voor een prijslijst of een offerte op maat.

* Deze velden moeten worden ingevuld.

Akkoordverklaring gegevensgebruik

Ik ga ermee akkoord dat mijn aanvraag hierboven en de door mij erin verstrekte gegevens door Bulthaup Gmbh & Co KG als verantwoordelijke instantie aan de in de colofon vermelde bulthaup partner doorgegeven worden en door bulthaup en de bedoelde partner ten behoeve van de beantwoording van mijn aanvraag per e-mail, het versturen van bulthaup productinformatie en bijbehorende serviceaanbiedingen per post, alsmede ten behoeve van marktonderzoek worden opgeslagen en gebruikt.

Houd rekening met het volgende: zonder uw akkoordverklaring wordt uw aanvraag niet beantwoord. De verwerking van de op het contactformulier ingevulde gegevens geschiedt op basis van uw instemming (Art. 6 lid 1 onder a van de VGA). U kunt uw akkoordverklaring t.a.v. de verwerking en het gebruik van uw gegevens voor de vermelde doeleinden te allen tijde herroepen. Richt uw herroepingsverklaring aan Bulthaup GmbH & Co KG, onder vermelding van 'Datenschutz', 84155 Aich, Duitsland, of stuur een e-mail naar datenschutz@bulthaup.com. Wij zullen dan de betreffende bulthaup partner van uw herroeping op de hoogte stellen.

bulthaup woluwe
Leuvensesteenweg 323
1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem)

Tel.: +32 2 8806860
Email: resto@bulthaup-woluwe.be