bulthaup woluwe heeft zijn showroom helemaal verfraaid zodat het opnieuw voldoet aan de wensen en noden van vandaag en morgen.

Je ontdekt er ingerichte minimalistische keukens opgesteld in verschillende settings.

Mini-woonruimtes werden ontworpen die de bezoekers concrete ideeën geven, in de zuiverste Bauhaus-traditie.


Om de keukenshowroom en het restaurant mooi bij elkaar te laten aansluiten, bedacht bulthaup woluwe "The concept house".

Het idee achter dat concepthuis : in samenwerking met partnermerken : Keller minimal windows/Ceyssens group, Intérieur Soie, Niko, Degré 12 en Miele) een locaal interieurproject aanbieden.
Een echte woonbeleving dus, op basis van verschillende merken, rond de Mercato Ristorante by bulthaup.

De producten van de partners werden subtiel geïntegreerd in de keukens zodat een gevoel van harmonie en een knappe designlook ontstond.

Degré 12 is een expert in het ontwerpen van exclusieve wijnkelders en -kasten die design, techniek en knowhow combineren.

Intérieur Soie geeft advies en creëert sfeer om de ramen aan te kleden en de inrichting van elk interieur te verfraaien.

De firma Keller, geassocieerd met de group Ceyssens, toont haar technisch meesterschap op het gebied van deuren en ramen met minimalistische schuifwanden.

Het bedrijf Miele (huishoudelijke toestellen) is verbonden aan ons project; techniek, gebruikscomfort, design en service zijn de sleutelwoorden van het merk, dat we niet meer hoeven presenteren.

Last but not least, het Belgische merk Niko. Het bedrijf biedt geavanceerde oplossingen en ontwikkelt innovatieve concepten, waaronder schakelaars en licht- en bewegingssensoren.


In de eerste plaats, is bulthaup woluwe een polyvalente plek waar creativiteit en beleving centraal staan zodat de bezoeker een unieke en aantrekkelijke ervaring meemaakt.

De renovatie vormde voor bulthaup woluwe ook de aanleiding om een foodconcept uit te werken : de Mercato Ristorante by bulthaup. Je krijgt er kans om zorgvuldig geselecteerde producten uit de delicatessewinkel Mercato Alimentatiare in Ukkel te proeven of mee te nemen.


Uw evenement bij bulthaup

bulthaup woluwe verwelkomt u voor alle soorten evenementen :

  • Business meeting
  • Business seminar
  • Conferentie
  • Workshop
  • Teambuilding
  • Private event
  • Cocktail
  • Afterwork

Voor meer info, klik hier