bulthaup woluwe heeft zijn showroom helemaal verfraaid zodat het opnieuw voldoet aan de wensen en noden van vandaag en morgen.

Je ontdekt er ingerichte minimalistische keukens opgesteld in verschillende settings.

Mini-woonruimtes werden ontworpen die de bezoekers concrete ideeën geven, in de zuiverste Bauhaus-traditie.


In de eerste plaats, is bulthaup woluwe een polyvalente plek waar creativiteit en beleving centraal staan zodat de bezoeker een unieke en aantrekkelijke ervaring meemaakt.

De renovatie vormde voor bulthaup woluwe ook de aanleiding om een foodconcept uit te werken : de Mercato Ristorante by bulthaup. Je krijgt er kans om zorgvuldig geselecteerde producten uit de delicatessewinkel Mercato Alimentatiare in Ukkel te proeven of mee te nemen.

Na de recente voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van de COVID-19, die de regering heeft genomen voor de horecasector, zullen we nog geduld moeten hebben voordat het restaurant wordt geopend ...


Om de keukenshowroom en het restaurant mooi bij elkaar te laten aansluiten, bedacht bulthaup woluwe "The concept house".

Het idee achter dat concepthuis : in samenwerking met partnermerken : Keller minimal windows/Ceyssens group, Intérieur Soie, Niko, Degré 12 en Miele) een locaal interieurproject aanbieden.
Een echte woonbeleving dus, op basis van verschillende merken, rond de Mercato Ristorante by bulthaup.

De producten van de partners werden subtiel geïntegreerd in de keukens zodat een gevoel van harmonie en een knappe designlook ontstond.

Degré 12 is een expert in het ontwerpen van exclusieve wijnkelders en -kasten die design, techniek en knowhow combineren.

Intérieur Soie geeft advies en creëert sfeer om de ramen aan te kleden en de inrichting van elk interieur te verfraaien.

De firma Keller, geassocieerd met de group Ceyssens, toont haar technisch meesterschap op het gebied van deuren en ramen met minimalistische schuifwanden.

Het bedrijf Miele (huishoudelijke toestellen) is verbonden aan ons project; techniek, gebruikscomfort, design en service zijn de sleutelwoorden van het merk, dat we niet meer hoeven presenteren.

Last but not least, het Belgische merk Niko. Het bedrijf biedt geavanceerde oplossingen en ontwikkelt innovatieve concepten, waaronder schakelaars en licht- en bewegingssensoren.


Mercato Alimentare Knokke

It’s a story about food, friends, wine, life and love

In de wijk van het Oude Zoute in Knokke-Heist opende recent de gloednieuwe restaurant- en traiteurszaak ‘Mercato Alimentare’. Naast de authentieke Italiaanse keuken uit Puglia, proef je er ook van een verfijnd interieur in samenwerking met bulthaup.

Klanten kunnen er kiezen voor afhaal of degustatie ter plaatse. Het kwalitatieve aanbod is volledig op basis van authentieke en biologische seizoensproducten. Tafelen gebeurt er in een open omgeving waardoor je de chefs van dichtbij aan het werk kan zien. Deze uitnodigende atmosfeer past perfect bij onze b2-keukenmodules die als werkkasten en werkstations verspreid staan in het interieur.

Wij zijn trots dat het interieur mede door ons gerealiseerd werd en nodigen u van harte uit om hun gastronomisch aanbod samen met onze bulthaup-producten te ontdekken!

Meer info
Emile Verhaerenlaan 12, 8300 Knokke-Heist
Telefonische reservatie via +32 50 61 11 60
Instagram bekijken


Uw evenement bij bulthaup

bulthaup woluwe verwelkomt u voor alle soorten evenementen :

  • Business meeting
  • Business seminar
  • Conferentie
  • Workshop
  • Teambuilding
  • Private event
  • Cocktail
  • Afterwork

Voor meer info, klik hier