Contact

bulthaup b concept
Leuvensesteenweg 323
1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem)

 

Openingstijden

bulthaup Woluwe heet U welkom van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u en op afspraak.

Kom langs in onze showroom
Ontdek the bulthaup way of life

“L'Art de vivre" volgens bulthaup woluwe: ontdekken, bedenken, delen en proeven. Sinds 2013 mengt deze concept store showroom, restaurant en events in een omgeving waar design en liefde voor de keuken sleutelwoorden zijn.

Een bezoek aan de showroom van bulthaup woluwe brengen, is voor fijnproevers en liefhebbers van mooi keukenmeubilair een uitgelezen kans om een culinair avontuur te beleven. bulthaup tekent, ontwerpt en combineert keukenmeubels waarin je met volle teugen kan genieten.

Oprichter is Bernard Hofmans die in 2006 begon in Gosselies met het succesvolle bulthaup resto-concept en in 2013 een tweede filiaal opende in St-Stevens-Woluwe.

bulthaup woluwe als projectpartner

Met 15 jaar ervaring is bulthaup woluwe uitgegroeid als toppartner voor residentiële projecten in België.

De architecten van het project team van bulthaup woluwe bieden kwaliteit op maat en zonder toegeving. Ze staan ten dienste van de klant om hun droom waar te maken : elke bulthaup keuken is gecreeërd door hen, en hun rode draad is kwaliteit, design en ergonomie voor een gezellig samenzijn.

Ontdek de partners die ons vertrouwen voor de ontwikkeling van hun projecten : Immobel, BPI, DIFF, Dare2build, Urbinvest, ...

Voor meer informatie: e-mail ons immo team